Lim Servotecnital

Despre noi

DESPRE NOI

CINE SUNTEM

Lim Servotecnital, aceasta noua organizatie, va permite sinergia perfecta intre necesarul din Romania in dezvoltarea de noi proiecte industriale si nevoia de a creste a competitivitatii produselor romanesti in lume.

Suntem o echipa dinamica care doreste dezvoltarea unui centru industrial de performanta in Romania avand sprijinul universitatii POLITECNICA din Timisoara si experienta dobandita prin consultanta primita de catre membrul fondator al brandurilor internationale STIMA ENGINEERING si STIMEL SA

Lim Servotecnital

STIMA ENGINEERING SRL a fost infiintata in Italia, in anul 1983 de catre ing. Ion Ilie Mania, fost student al POLITEHNICA Timisoara, care folosind o echipa de proiectanti intreprinzńÉtori, s-a plasat imediat in centrul atentiei in lumea productiei mecanice internationale datorita crearii de sisteme robotice industriale.

In 1991 Ion Ilie Mania infiinta compania STIMEL SA din Timisoara, pentru producerea echipamentelor de extractie la rece a uleiului vegetal si o sectie de prelucrari mecanice.

Astazi d-ul Ion Ilie Mania, retras la pensie, ofera sprijinul technic necesar pentru reluarea activitatii de productie a proprilor brevete pe teritoriul Romaniei.

DE CE NOI

30 ANI DE EXPERIENTA

contact Lim Servotecnital