Lim Servotecnital

Servicii

SERVICII

SERVICII LIM SERVOTECNITAL

CONSULTANTA TECHNICA

CONSULTANTA TECHNICA

Oferim consultanta necesara pentru alegerea celei mai performante solutii. La cererea de oferta vom produce oferta technica generala si un draft de lay-out de principiu.

PROGRAMAREA ACTIVITATIILOR

PROGRAMAREA ACTIVITATIILOR

Detailam GANTTul cu programarea temporala al intregul plan de realizare al investitiei. De la programarea productiei pana la punerea in functie.

PROIECTUL TECNIC

PROIECTUL TECNIC

Prima etapa al lucrarii este redactarea proiectului technic. Proiectele definesc partea MECANICA, ELECTRICA, SOFTWARE si CARTEA TECHNICA a masinii in cel mai mic detaliu.

PRODUCTIA

PRODUCTIA

Productia echipamentelor este realizata prin lansarea cronologica a unor comenzi la diferiti furnizori de echipamente, materiale, servicii si adunarea lor pentru asamblarea mecanica, electrica si software.

ASAMBLAREA

ASAMBLAREA

Asamblarea se face in mod cronologic dupa cerintelor proiectelor si permit receptia calitativa al reperelor utilizate in procesul de fabricare al echipamentelor industriale. Aceasta operatiune se poate termina in unele cazuri la utilizatorul final.

Punerea in functie

PIF

Punerea in functie se refera la ultima etapa al furnizarii de echipamente si este finalizata la utilizatorul final prin realizarea unor probe, teste bine definite si prin cursurile de utilizare sustinute de catre furnizor.

Produsele Lim Servotecnital
au atins un grad ridicat de calitate și fiabilitate datorită experienței acumulate și utilizării materialelor de cea mai buna calitate. Sistemele sunt proiectate, construite și instalate în întregime de personal propriu. În cadrul grupului, avem personal specializat și competent pentru a răspunde oricărei cereri de asistență tehnică oriunde în lume.

GARANTIE 24 DE LUNI

Asistenta post-vanzare
Servisare in perioada post-garantie

DE CE NOI

30 ANI DE EXPERIENTA

contact Lim Servotecnital